Chèvre-hampurilaiset neljälle
Hampurilaispihvit
600 g naudan paistijauhelihaa
100 g sipulia
2 kananmunaa
2 tl suolaa
mustapippuria
valkosipulia
Muut tarvikkeet
100-150 g Kolatun Chevre vuohenmaitojuustoa
4 kpl hampurilaissämpylöitä
1-2 tomaattia viipaleina
1 pss salaatin lehtiä
1 punasipuli
1-2 suolakurkkua
hampurilaiskastiketta
Kuutioi sipulit ja valkosipulit mikäli valkosipulia haluat käyttää. Kuulota sipuleita öljyssä pannulla, kunnes ne ovat läpikuultavia. Sekoita jauheliha, sipulit, kananmunat ja mausteet kulhossa. Halutessasi paista massasta pieni koepihvi, jolla saat maistettua tarvitseeko jauhelihamassaa maustaa lisää.
Muotoile jauhelihasta 100-150 gramman painoisia pihvejä. Paista pihvit paistinpannulla öljyssä miedolla lämmöllä 8-12 minuuttia tai kunnes pihviä painettaessa pinnalta on sieltä tuleva neste kirkasta. Voit lisätä halutessasi pinnalle vielä suolaa ja pippuria. Viipaloi tomaatit ja sipulit viipaleiksi ja huuhdo salaatit.
Viipaloi juustot n. 1 cm paksuisiksi viipaleiksi ja paista pannulla öljyssä n. 1-2 minuutin ajan. Paahda sämpylät kuivalla pannulla 1-2 minuutin ajan kunnes ne ovat rapeita ja saavat kauniin paahtuneen pinnan. Kasaa hampurilaiset.